Livrare și plată

Coletul tău va fi livrat prin curierat rapid. Deocamdată livrăm doar pe teritoriul României.

Costul livrării pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 de lei, este de 16 lei și este valabil pentru localitățile aflate în raza de acoperire a curierului SAMEDAY (excluzând extrarețeaua). Comenzile ce depășesc (sau egale cu) 100 de lei beneficiază de livrare gratuită, pe teritoriul României (și în raza de acoperire a curierului, excluzând extrarețeaua).

Pentru localitățile aflate în afara razei de acoperire, se vor percepe costuri suplimentare sau se poate opta pentru livrarea în cel mai apropiat punct de ridicare al curierului. Consultă aici lista cu localitățile acoperite și numărul de km suplimentari. Tariful de extrarețea (orice localitate pentru care se percep km suplimentari) este de 30 lei.

Te rugăm să reții faptul că, în mod normal, se vor efectua doar două încercări de livrare (conform politicii de livrare a firmei de curierat). Din acest motiv, te rugăm ca în ziua livrării să fii atent la apelul telefonic primit de la curier.

Coletele sunt expediate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și joi, în funcție de ziua când primim comanda. Dacă doriți o expediere mai rapidă vă rugăm să ne anunțați pentru a găsi o soluție. Produsele ce nu sunt în stoc dar sunt disponibile pe bază de comandă, vor fi expediate imediat ce produsul comandat va fi finalizat. Vă vom anunța în timp util !

În orașul Brașov livrările se pot face personal, transportul fiind gratuit. Puteți lua legătura cu Agata Secelean printr-un mesaj sau telefonic pentru detalii.

Avându-se în vedere natura și munca depusă pentru fiecare produs, noi luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că ambalajul în care îți trimitem produsele asigură protecție maximă pentru transport. Toate coletele noastre sunt trimise cu opțiunea de deschidere și verificare colet și chiar insistăm să faci acest lucru de față cu curierul. Ne-ai ajuta foarte mult dacă în cazul în care observi ca produsul este deteriorat ai face și câteva poze pentru a ni le trimite.

În momentul de față, îți punem la dispoziție următoarele modalități de plată, selectabile în ultimul pas al procesului de comandă:

  1. Plata în numerar la livrare
    Pur și simplu îi vei plăti valoarea comenzii curierului, în momentul în care ajunge la tine cu pachetul.
  2. Plata online
    Plătești online, cu cardul tău de credit sau debit. Dați-mi un mesaj și vă trimit imediat numărul contului . Există și varianta de plată prin Pay Pal.